Sunday, June 19, 2022

Valentin Uritescu

Viaţa actorului a fost una plină de realizări profesionale iar în plan personal a trăit o poveste de dragoste complicată cu cea care i-a fost alături până în ultima clipă Valeria. Marele actor va rămâne în istoria teatrului şi cinematografiei prin rolurile diverse pe care le-a interpretat în serialul Lumini şi umbre sau în filme precum Concurs Balanţa Cel mai iubit dintre pământeni.


Pin Su Leyendas Inmortales

4 iunie 1941 Vinerea Alba România este un actor român de televiziune film și teatru.

. Absolvent al Promoţiei. În urma lui au rămas soția sa Valerie Uritescu și fiul său Bogdan Uritescu actor la rândul săuPuțini sunt însă cei care știu povestea de dragoste dintre regretatul actor și soția lui care au fost căsătoriți timp de 60 de ani. 1 day agoValentin Uritescu a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un centru în care primea tratament pentru boala de care suferea.

Între mine şi soţia mea n-a existat pasiune. Valentin Uritescu a murit la. 1 day agoA murit Valentin Uritescu.

Pasiune a fost ceea ce am simţit pentru cele trei femei picate ca un trăsnet ca un. Actorul Valentin Uritescu. 1 day agoValentin Uritescu experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film.

A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi. Actorul Valentin Uritescu s-a născut la 4 iunie 1941 in Vinerea județul Alba. Valentin Uritescu was born on June 4 1941 in Vinerea Romania.

De la vârsta de 33 de ani acesta suferea de o boală degenerativă care a tot avansat cu timpul. Sergentul Șaptefrați avea 81 de ani fără două săptămâni din care 48 s-a luptat cu o boală degenerativă cumplită. Valetin Uritescu a murit la 81 de ani.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace a spus Teodosiu. Uritescu died on 17 June 2022 in Bucharest Romania from problems caused by Parkinsons disease aged 81. He was best known for his roles in The Conjugal Bed and The Last Assault.

1 day agoValentin Uritescu a murit la 81 de ani. Ulterior se angajează la Teatrul. Vestea a fost dată de actorul Valentin Teodosiu pe o rețea de socializare.

1 day agoValentin Uritescu s-a născut pe 4 iunie 1941 în județul Alba. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit pe 17 iunie la vârsta de 81 de ani după o luptă grea cu o boală degenerativă. El a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti în 1963 la clasa profesorului Constantin Moruzan.

Şi-a început cariera de actor la Teatrul Maria Filotti din Brăila unde joacă de la absolvire până în 1968. Actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament. Potrivit Antena 3 actorul se afla internat într-un centru specializat unde primea ajutor pentru boala gravă de care suferea şi care în urmă.

Îndrăgitul actor Valentin Uritescu a încetat din viață vineri seara. The famous actor arrived at the hospital because of the problems he accuses with the tension. Cunoscutul actor român a murit la capătul unei lungi suferințe într-un centru de specialitate unde fusese internat pe 11 mai.

Valentin Uritescu s-a născut în plin război mondial pe 6 iunie 1941 în satul Vinerea de Sus atunci acum. 11 hours agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. Actorul avea 81 de ani și suferea de mai mulți ani de o boală degenerativă Sindromul Extrapiramidal.

1 day agoEste doliu în lumea teatrului și a filmului românesc. Valentin Uritescu Romanian pronunciation. Valentin Uritescu Romanian pronunciation.

1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit vineri seară la vârsta de 81 de ani împliniți pe 4 iunie. 1 day agoActorul Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani după o lungă luptă cu o boală degenerativă a scris pe Facebook actorul Valentin Teodosiu citat de Newsro. Valentin Uritescu s-a stins din viață în seara zilei de vineri 17 iunie la vârsta de 81 de ani.

1 day agoValentin Uritescu a murit vineri seara la vârsta de 81 de ani. 1 day agoSuferința care l-a măcinat pe marele actor. 1 day agoAproape 60 de ani Valentin Uritescu a fost căsătorit cu Valerie Uritescu femeia care i-a fost alături și la bine și la greu și care a putut să treacă peste momentele de infidelitate ale actorului.

He is an actor known for Zloty pociag 1986 Cei care platesc cu. Valentin Uritescu lupta cu afecțiunea numită Sindrom Extrapiramidal. On Wednesday May 11 the actor arrived at the hospital where doctors decided to hospitalize him and make several more investigations.

Valentin Uritescu has retired from the scene due to the health problems he has been facing for years. Valentin Uritescu suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu. Pe data de 4 iunie Valentin Uritescu împlinise 81 de ani.

Valentin Uritescu was born on June 4 1941 in Vinerea Romania. Marele actor Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. Born 4 June 1941 in Vinerea Alba is a Romanian film television and theatre actor.

Din nefericire starea îndrăgitului actor se deteriorase considerabil în ultima perioadă având și zile în care starea de luciditate îi era altrată și nu putea scoate nici măcar un singur cuvânt. Valentin Uritescu a murit astăzi după ani grei de suferință. 1 day agoValentin Uritescu se retrăsese din viața publică în urmă cu mai mulți ani după ce a fost diagnosticat cu sindromul Extrapiramidal o boală asemnănătoare Parkinsonului.

He is an actor known for Zloty pociag 1986 Cei care platesc cu. He is best known for his parts in The Conjugal Bed 1993 film The Last Assault. A plecat spre stele şi dragul nostru maestru şi coleg Nea Vali Uritescu.

4 June 1941 17 June 2022 was a Romanian actor. Potrivit Antena 3 actorul suferea de o boală gravă și se afla internat într-un centru specializat unde urma tratament. Actorul Valentin Uritescu cu o experienţă de peste 50 de ani în teatru şi film a dat viaţă unor roluri pe cât de diversificate pe atât de ofertante precum Sergentul Şaptefraţi din serialul TV Lumini şi umbre semnat de Andrei Blaier personaj continuat ulterior în Noi cei din linia întâi în regia lui.

Actorul suferea de Sindrom Extrapiramidal asemănător cu boala Parkinson iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se înrăutăţise astfel că. În ultima perioadă actorul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și fusese internat în stare gravă de curând. El suferea de o boală neurodegenerativă severă și fusese internat.


Pin Em Gente Interessante


Rosario Dawson Rosario Dawson Beauty Rosario Dawson Sin City


Filme Romanești Anda Călugăreanu Actors Actresses Actresses Actors


Ecaterina Cea Mare De George Bernard Shaw Teatru La Microfon 2005


Florin Piersic Radu Draganescu Freddie S Father Tata Old Photography Actors Florin


Filme Romanești Ion Besoiu Actors In This Moment Film


Filme Romanești Ilarion Ciobanu Actors Film Celebrities


Pin On Interviuri


Pin On Interviuri


Filme Romanești șerban Ionescu Actors Celebrities Film


Pin On Unica


Pin On Latimp


Pin On Actori Romani


I Pinimg Com 736x D5 Fe 64 D5fe64d14654aa74da967d8


Filme Romanești Valentin Teodosiu Actors Film Cinema


Pin On Cultură


Filme Romanești Lamia Beligan Lamia Film Cinema


Pin On Interviuri


Filme Romanești Valentin Uritescu Actori Portrete Film

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya